Reclame

Informatie voor uw commercial:

RTV Hollands Midden ‘de lokale omroep van Nieuwkoop’ heeft een groot bereik in het Groene Hart van Zuid Holland en is hét aangewezen medium om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Radioreclame heeft zijn effectiviteit ruimschoots bewezen door onder meer: doelgroep bereik, imago versterking en voor het vergroten van naamsbekendheid. Daarnaast is radioreclame flexibel, er zijn vele creatieve mogelijkheden en de lengte en termijn van uw reclame zijn door u te bepalen!

Adverteren op de kabel TV is apart en in combinatie met adverteren op Radio Hollands Midden mogelijk. De kracht van reclame maken op de Kabelkrant van RTV Hollands Midden zijn de visuele mogelijkheden. Er kunnen spots (bewegend beeld) getoond worden maar er kan ook een reclame voor u ontworpen worden. Hiervoor gebruikt de redactie uw eigen materiaal zoals logo, huisstijl en foto’s.

Omdat de lijnen kort zijn binnen de organisatie van RTV Hollands Midden kunnen wijzigingen snel worden doorgevoerd zodat u op korte termijn een grote doelgroep bereikt.

Lage kosten!
Reclame maken bij RTV Hollands Midden hoeft helemaal niet duur te zijn! Wij zijn goedkoper dan een dagblad en de effectiviteit van radio- en tv-reclame ligt vele malen hoger. Op radio en/of televisie krijgt u namelijk geen plekje op pagina 8 welke amper gelezen wordt. Ook bent u verzekerd van een groter bereik dan bij direct mail of folders die vaak ongelezen op de stapel oud papier komen.

De reclamemogelijkheden bij RTV Hollands Midden zijn talloos. Graag gaan we met u rond de tafel zitten om een passende reclame voor u samen te stellen. Omdat er vele mogelijkheden zijn maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u om uw wensen in kaart te brengen. Belt u voor een afspraak met onze programmaleider Henk den Brave: 0172 604016