Zwembad De Wel weer open

Nieuwkoop – Vanaf maandag 25 mei is zwembad De Wel weer open voor zwemlessen, banenzwemmen, een groot aantal aquasportlessen en baby/peuterzwemmen.

Gezins- en recreatiezwemmen is helaas nog niet mogelijk.
De zwemlessen starten zoveel mogelijk volgens het normale rooster. Daarnaast start De Wel met privéles en een oefenuurtje. Ouders/begeleiders hebben hier een bericht over ontvangen.
Aanmelden
Om zeker te zijn van deelname, kunnen zwemmers van te voren een plekje reserveren. Dit kan via het reserveringsysteem op de website www.dewel.nl. Hier staat ook het tijdelijke rooster. Aquasportlessen en banenzwemmen vinden zoveel mogelijk plaats volgens het normale rooster. Voor banenzwemmen is op diverse dagen extra tijd ingeroosterd. Voor alle aquasportlessen, banenzwemmen en baby/peuterzwemmen geldt een maximaal aantal deelnemers.
Coronaproof
Vanzelfsprekend zijn de algemene, actuele coronamaatregelen en richtlijnen van het RIVM ook in het zwembad van toepassing. Daarnaast gelden er aanvullende maatregelen. Op www.dewel.nl staat het volledige protocol.
Tijdens de sluitingsperiode is het hele gebouw schoongemaakt, zijn de muren geschilderd en de toiletten en douches in het kleedgedeelte vervangen. Daarnaast is er een nieuw gebouwbeheersysteem geïnstalleerd, zodat er ook in de toekomst veilig kan worden gezwommen. Het team van De Wel nodigt iedereen dan ook van harte uit om (weer) te komen banenzwemmen, aquasporten of baby/peuterzwemmen.
Vragen
Voor vragen is het zwembad bereikbaar via e-mail info@dewel.nl of telefonisch 0172-571820. Zodra het gezins- en recreatiezwemmen weer mogelijk is, leest u dit op www.dewel.nl en via de Facebookpagina Zwembad De Wel.