Zoon van Jules de Corte in Kaleidoskoop

Nieuwkoop – Met het programma ‘Lied van mijn vader Jules de Corte’ heeft Kaleidoskoop zondagmiddag 25 februari (15.00 uur) een bijzondere matineevoorstelling in huis.

Ernst de Corte zingt, begeleidt door pianist Guus Westdorp, de bekende en onbekende liedjes van zijn vader, Jules de Corte. Liedjes zoals ‘Ik zou wel eens willen weten’, ‘Als je overmorgen oud bent’ en ‘Hallo Koning Onbenul’. Prachtige songteksten van de 20 jaar geleden overleden zanger/dichter/pianist.

Zoon Ernst vertelt dat zijn vader een betere wereld wilde voor iedereen. Zijn liedjes gaan over thema’s die ons nu nog steeds bezighouden: milieu, geloof, oorlog en vrede, de commercialisering en verharding van de maatschappij. Toch was Jules alles behalve en sombere man. Hij had juist veel humor en zag altijd een vonkje licht in de harten van de mensen. Ernst is op tournee met de muzikale ode ‘Lied van mijn vader’, omdat Jules’stem niet verloren mag gaan. Het wordt een memorabele middag!

Kaartjes kosten € 16,– (incl. consumptie) en zijn te reserveren via www.theater-kaleidoskoop.nl. Ook te koop op maandagmiddag tussen 13.00-15.00 uur in het restaurant van Kaleidoskoop.