Zonnige afsluiting ‘t Vos Open

Nieuwveen – Het open tennistoernooi ’t Vos Open in Nieuwveen had dit jaar een iets andere opzet dan voorgaande jaren. De goede voorbereiding en het heerlijke weer zorgden voor een ouderwets gezellige week.

zonnigeafsluitingtvosopen

Voor het eerst werd dit jaar een 30+ en 50+ toernooi georganiseerd. Dit leverde een bomvol programma op. Ook werd dit jaar voor het eerst geëxperimenteerd met een toernooi ingedeeld op actuele ranking, wat zorgde voor spannende wedstrijden met spelers die enorm aan elkaar gewaagd waren. Dit leverde een recordaantal drie-setters op. Bij het 50+ toernooi gingen Cora Soede en Cyrilla Vermeulen met de winst in de DDA-poule naar huis. In de HDA-poule wonnen Cor Meulenbelt en Ron Sabbé. De GDA-poule werd gewonnen door Carla Fransen en Hen Fransen.

Ook de keukeninvulling kreeg dit jaar een iets andere opzet. Iedere avond stond een ander team achter de pannen om een heerlijk maal te bereiden. Een groep van 50 tot 60 eters was gedurende de hele week geen uitzondering. Op vrijdag werd een heerlijke barbecue georganiseerd om de afsluiting van het 50+ toernooi en de start van het finaleweekend voor de 30+ te vieren.

Afgelopen zondag stond in het teken van spannende finales. Het publiek op het terras kreeg een prachtige dag met zon, spannende wedstrijden en een verrassingsoptreden van Jan Leliveld. De GDA-poule van het 30+ toernooi werd gewonnen door Ingrid van Breukelen en Sebastiaan Tesselaar. In de DDA-poule wonnen Margret Straathof en Anneke van Vliet en in de HDA-poule namen Michel Koek en Sebastiaan Tesselaar de prijzen mee naar huis.

De organisatie kijkt terug op een fantastische week vol sportiviteit en gezelligheid en benadrukt nog eens dat dit toernooi niet hetzelfde zou zijn zonder de enorme inzet van alle vrijwilligers en sponsors.