Zonnebloem zoekt secretari

Nieuwkoop – Bij de Zonnebloem Nieuwkoop draait het om mensen. Al meer dan 50 jaar.

Ze zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking wat extra aandacht te geven. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten. Dat kan niet zonder onze meer dan 50 vrijwilligers. Zij maken het mogelijk. Stuk voor stuk doen zij er alles aan om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen. Ook bij de afdeling Nieuwkoop Noorden en Woerdense Verlaat willen we graag activiteiten blijven organiseren en onze gasten blijven bezoeken. Hiervoor zijn we hard op zoek naar een vrijwillige, enthousiaste SECRETARIS
Wat doe je? Als secretaris draag je zorg voor het secretariaat van de afdeling en verzorg je de online vrijwilligersadministratie. Je bereidt de bestuursvergaderingen voor en doet de verslaglegging. Daarnaast ben je onderdeel van het bestuur. Je helpt mee met het richting geven aan de koers van de Zonnebloem afdeling Nieuwkoop. Je deelt je tijd zelf in. Gemiddeld besteed je er ongeveer een paar uur per week aan.
Wie ben je? Het belangrijkste is dat je goed kunt samenwerken in een team. Het online uitvoeren van een aantal taken is geen probleem voor je. Je kunt ruimte geven aan kwaliteiten van andere vrijwilligers en hen ook stimuleren. Je vindt het leuk om het verschil te maken en je in te zetten voor lichamelijk beperkte medemensen.
Wat krijg je er voor terug? Wist je dat mensen die vrijwilligerswerk doen gelukkiger zijn? En gezonder? Je zet je talent in en krijgt er heel veel voor terug. Een goed gevoel, waardering. Natuurlijk krijg je ondersteuning. En je kunt cursussen en workshops volgen. We vergoeden je onkosten.
Kom kennismaken! We maken graag kennis met je. Dan bekijken we samen welke mogelijkheden er zijn. Neem contact op met ons door te bellen met 0172 575068.