Zilveren lesjubileum Andrea

Nieuwveen – Andrea Snel Fens is maandag 5 november even in het zonnetje gezet, omdat ze al 25 jaar lesgeeft bij SV Kwiek.

Vlnr Ingrid Uijttewaal, Andrea Snel-Fens en Mirjam Hoogervorst

Op 3 november 1993 gaf Andrea haar eerste lessen aerobics bij SV Kwiek. Zij verving de vertrekkende Annemiek Versteegh. Andrea bleek een trouw lesgeefster en in de loop der jaren heeft ze heel wat groepen laten bewegen. Naast de lessen op maandagavond verzorgt Andrea ook de lessen callanetics het Meer Bewegen voor Ouderen op de dinsdagochtend.

Voorzitter Mirjam Hoogervorst was maandag met secretaris Ingrid Uijttewaal naar de sportzaal gegaan om Andrea te verrassen. De les werd even stopgezet, haar lesklanten zetten meteen een “lang zal ze leven”in en daarna richtte Hoogervorst zich even tot de jubilaris. ‘Je bent een prettige en waardevolle trainster voor ons en we zijn blij dat je dat al 25 jaar doet. Blijf het vooral nog even doen.’ Naast lovende woorden, bracht de voorzitter ook bloemen en een waardebon mee. Daarna werd de aerobic les, zoals elke maandagavond weer vervolgd.