Zevenhoven On Wheels

Zevenhoven – Op zaterdag 16 en 17 september 2017 wordt wederom Zevenhoven On Wheels gehouden aan de Achterweg in Zevenhoven.

wheels

Dit jaarlijks terugkerende evenement met spectaculaire Autocross en Motor- en Quadcross wordt dit jaar voor de 11de keer georganiseerd. Op zondag 17 september 2017 wordt de Motor- en Quadcross verreden voor alle niveau’s en voor verschillende leeftijds catagorien. De rijders zullen hier tijdens de spannende manches strijden om de felbegeerde bekers van Zevenhoven On Wheels. De races beginnen om ongeveer 11:00. Op 16 september 2017 wordt de Autocross gereden in verschillende klasses. De inschrijvingen sluiten op 11 september 2017 (of eerder indien de inschrijvingen vol zijn).
Voor de jeugd is er ook veel vertier met springkussens / stormbanen / trampolines / quadbanen en nog meer op het evenementen terrein. ‘s Avonds zijn er tijdens de feestavond live optredens van de NORMAAL cover band Doe Normaal Joh en de feestband Plork en de Aannemers.
Kortom er is weer heel veel te beleven tijdens een gezellige weekend in Zevenhoven!
Nog veel meer informatie over dit evenement en de feestavond kan je vinden op de website www.zevenhovenonwheels.nl. Hier kan je ook terecht voor voordelige dagkaartjes en/of toegangskaartjes voor de feestavond.