Zevenhoven naar koploper

Zevenhoven – Zevenhoven speelt morgen in Leiden tegen koploper Lugdunum. Normaal gesproken i s ploeg kansloos, maar in voetbal weet je het maar nooit.

tochaffichezevenhovennieuwkoop

Verleden week bleef de ploeg steken op 0-0 tegen Linschoten. Trainer Marcel Valk: “De ploeg begon fel aan de wedstrijd met heel veel strijd, we namen dus duidelijk het initiatief zonder echter gevaarlijk te worden. Linschoten ging in de strijd mee en het was aan de scheidsrechter te danken dat het geen kaarten regen werd, maar dat was dan ook wel het enige lichtpunt. Vlak voor de thee komen wij goed weg wanneer de enige echte kans voor de rust,  door keeper Aartman onschadelijk wordt gemaakt, die de bal op de lijn kan keren.

Na de rust voetbalden we beter  met iets meer overleg maar veel kansen kwamen er niet uit voort. Toch kwamen we aan de leiding, maar even later bleek weer van  niet! De scheidsrechter liet eerst doorspelen en wuift het vlagsignaal van de grensrechter weg maar wanneer Mitchell Pijpers de bal binnen schuift, besluit hij toch de goal af te keuren, een hoogst opmerkelijke beslissing. Maar dat is het verhaal van dit seizoen, het zit ook niet een klein beetje mee. In de laatste minuut komen wij zelfs goed weg, als het vizier bij Linschoten niet op scherp blijkt te staan. Zo blijft het 0-0 maar Zevenhoven is moreel de verliezer,  want Linschoten blijft 7 punten op ons voor!”.

Te hopen dat het voor Zevenhoven eens een keertje mee zit, wie weet valt er dan in Leiden nog wat te halen.