Zaterdag finale RTVLokaal Bokaal

Nieuwkoop – Op de sportvelden van SV Zevenhoven wordt zaterdag 25 augustus de finale afgewerkt in de strijd om de RTVLokaal Bokaal.

 

Dit lokale voetbaltoernooi is al een paar jaar een mooie opmaat naar de reguliere competitie. Het Ter Aarse TAVV haakte op het laatste moment af, omdat men geen volledige elftal op de been kon brengen. Niet alle wedstrijden van poule 1 konden daardoor gespeeld worden.

De organisatie heeft CSW uit buurgemeente Wilnis bereid gevonden om in de finale mee te spelen in de strijd om de 7e en 8e plaats. CSW speelt tegen Nicolaas Boys, dat uit 3 wedstrijden slechts 3 punten pakte.

De strijd om plaats 5 en 6 gaat tussen Sportief en Siveo’60. Sportief kon wel winnen van Nicolaas Boys en eindigde daardoor op plaats 3 in poule 2. Siveo’60 won geen wedstrijden en belandde in poule 1 ook op plaats 3.

NSV’46 en Nieuwkoop gaan strijden om de 3e en 4e plaats. Nieuwkoop verloor van Aarlanderveen en won van Siveo. NSV’46 won van Nicolaas Boys, maar verloor van Sportief en Zevenhoven.

De finale gaat tussen Aarlanderveen, dat beide wedstrijden in poule 1 won en Zevenhoven, dat ook alle wedstrijden wist te winnen.

Zaterdag zijn er twee wedstrijden om 12.00 uur (CSW-Nicolaas Boys en NSV’46-Nieuwkoop) en twee wedstrijden om 15.30 uur (Siveo’60 – Sportief en Aarlanderveen – Zevenhoven)

Locatie: SVZ, Stationsweg in Zevenhoven.