Zaterdag DSS Wensconcert

Aarlanderveen – Het fanfareorkest van Muziekvereniging DSS speelt zaterdag 17 februari haar jaarlijkse Wensconcert in Studio Oosterman.

Het Wensconcert is al sinds jaar en dag een traditie bij DSS waarin het publiek centraal staat. Voorafgaand aan het concert heeft het publiek de mogelijkheid gehad wensen in te dienen met betrekking tot het te spelen repertoire. Uit deze wensen is een selectie gemaakt die aanstaande zaterdag ten gehore wordt gebracht in Studio Oosterman. Het belooft een avondvullend programma te worden met een zeer divers karakter. Alle genres komen aan bod, waaronder klassiek, pop en jazz.

Voorafgaand aan het Wensconcert heeft DSS meer dan 50 repertoirewensen ontvangen, waaruit een selectie is gemaakt. Benieuwd of uw stuk gespeeld zal worden? Kom dan op zaterdag 17 februari naar Studio Oosterman, Noordeinde 62 te Aarlanderveen.

Het Wensconcert begint om 20.00u. De deur gaat open om 19.30. Het is traditioneel een drukbezocht concert, dus wie een goede plek wil bemachtigen in het publiek, wordt geadviseerd om ruim op tijd aanwezig te zijn.