Zanggroep Musica is er weer klaar voor

Regio – Na een prachtige zomer waarbij de zon haar best deed de huid te kleuren, is het thans de beurt van Zanggroep Musica om de stemmen weer kleur te geven.

Zanggroep Musica (foto: Wiebe van der Schaaf)

Deze zanggroep bestaat thans alweer 6 jaar en het repertoire wordt nog steeds uitgebreid. Zanggroep Musica bestaat uit een twintigtal dames en heren die met heel veel plezier en inzet regelmatig een optreden verzorgen in een Zorg- of Verpleeginstelling. Maar ook zingen zij voor de Zonnebloem en bij door ouderenorganisaties georganiseerde muzikale middagen. 

De optredens vinden in en buiten de regio plaats en kunnen zowel in de middag als tijdens de avonduren plaats vinden. Naast de stem wil natuurlijk het oog ook wat en daarom treedt deze zanggroep op in schitterende, met veel liefde, zelfgemaakte Oostenrijkse kleding. Er zijn maar liefst twee pianisten verbonden aan deze vereniging die hun uiterste best doen de stemmen te ondersteunen. Het is een feest om deze zanggroep een middag op visite te hebben. Naast koorstukken zijn er onder de leden ook solisten die u meenemen naar Operetteland of gewoon naar de Amsterdamse grachten. Kortom er is voor elk wat wils. Voor Zanggroep Musica geldt op de eerste plaats dat u er plezier aan beleeft.

Het zangseizoen gaat, zoals ieder jaar van start in Woonzorgcentrum Het Hoge Heem in Uithoorn waar op woensdagavond altijd gerepeteerd wordt. Op vrijdag 14 september zullen zij weer met veel plezier de bewoners van Het Hoge Heem een muzikale middag bezorgen.

Wilt u informatie over een optreden van Zanggroep Musica, dan kunt u bellen met Kees Oskam, telefoon: 06-29283733. U kunt hem natuurlijk ook mailen: c.oskam33@kpnmail.nl