Zand en modder vrijdag bij De Kale Kenners

Ter Aar – Na de ouverture op vrijdag 22 september komen De Kale Kenners voor de tweede keer dit seizoen bijeen. Helaas is Jens Toornstra verhinderd, maar de redactie heeft een prima alternatief gevonden.

20170512_191810

Zoals gebruikelijk wordt er iedere uitzending geopend met voetbal. Aanstaande zaterdag wordt de derby SV Aarlanderveen-SV Zevenhoven gespeeld. Reden genoeg om de trainers van de beide verenigingen, respectievelijk Arjen Linstra en Chris Snatersen uit te nodigen in de studio voor hun visie en verwachtingen voorafgaande aan dit duel.

Vanaf 20.00 uur duiken we het rulle zand in met motorcrosser en quadrijder Marc de Vries, afkomstig uit Zevenhoven. Hij neemt De Kale Kenners mee in zijn wereld van brullende motoren, springschansen en vooral zijn technische kennis. De Vries heeft zeer aansprekende resultaten op zijn naam staan, ook internationaal gezien. Reden genoeg om hem uit te nodigen in de studio aan de Oostkanaalweg voor een vragenvuur in de sfeer die kenmerkend is voor het programma.

Kortom: Redenen genoeg om af te stemmen op 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel van de gemeente Nieuwkoop, Ziggo DTV op kanaal 43 of 1918 (radio RTV Hollands Midden) en uiteraard via de website www.rtvhollandsmidden.nl