Winnaars Zevenhoven on Wheels

Regio – Zevenhoven On Wheels 2018 is inmiddels afgelopen en het terrein is al weer opgeruimd. Het was weer een editie zoals dit spektakel bedoeld is, zo laat de organisatie o.a. via Facebook weten.

De coureurs en het in grote aantallen toegestroomde publiek konden gedurende twee dagen genieten van vele manches met verschillende soorten cross. En een grote pluim voor de ruim 100 vrijwilligers die zich weer vol ingezet hebben om er een geslaagd weekend van te maken.

Op zaterdag verschenen 115 coureurs aan de start voor de Autocross. Vooral de Standaard 2000CC klasse was populair met voor het eerst 3 groepen. De beste rijders reden de finale en streden om de winst.

Winnaars

Margina Kuin werd de winnares bij de Dames Klasse, Arjan Rietveld in de 1600CC Klasse, Marco Koole bij de 2000CC, Erik van Tol in de Rodeo Klasse, Roy Burger bij de Kevers en Patrick Hoexem bij de Sprinters. Tussen deze manches door reden er NK grasmaaiers over de baan.

s Avonds genoot het publiek van een gezellige feestavond met optredens van Mooi Wark en Kenneh in de grote feest tent.

Zijspan

Op zondag verschenen 260 coureurs aan de start voor de Motor- en Quadcross. Voor het eerst bij Zevenhoven On Wheels werd er ook een Zijspan cross gehouden waar enkele coureurs van de top van de Nederlandse crosswereld aan deelnam. De rijders streden in twee manches voor de bekers en eeuwige roem.

Damien Scheffers voerde de lijst aan in de MX2 Klasse, Damien Duivenvoorden bij de Hobbyrijders Even, Jerry Jannink bij de Hobbyrijders Oneven, Rene Bijlaard bij de Veteranen. Als eerst op de lijst bij de Wedstrijd Quads was Mark de Vries en bij de Hobby Quads Robin Mouw. De Zijspan klasse werd ook fel gestreden om de eerste plaats door Julian Veldman en Thom van de Lagemaat waarvan de eerste als winnaar over de finish kwam.

De overige resultaten kunnen worden gevonden op www.mylaps.com.

De foto’s gemaakt door Arie Bon staan binnenkort op de website www.zevenhovenonwheels.nl en nu al op www.ariebonfotografie.nl