Wesly Bronkhorst blijft winnen

De voor een Edison genomineerde Wesly Bronkhorst is deze week door duizenden stemmers binnen de website HollandseHitsForum.nl gekozen als ‘Beste Artiest-2018’. Hiermee versloeg hij André Hazes jr. en Samantha Steenwijk. Met deze laatste prijs heeft Wesly ongeveer alle prijzen te pakken welke hij dit jaar kon verdienen in de categorie Hollands/Nederlandstalige muziek.

Tijdens BUMA.NL, begin oktober, mocht Wesly al eerder de award voor ‘Grootste Hit 2018’ ophalen voor zijn grote hit ‘Trots Op Jou’ die meer dan 27 (!) weken in de diverse Nederlandstalige hitlijsten stond, waarvan meestal maar liefst 8 weken op de eerste plaats. Het bijzondere aan deze hit is dat Wesly zélf, samen met Raymond de Bruijn en Hans van Vondelen, componist en tekstdichter van de titel is.

In de jaarlijsten van toonaangevende Nederlandstalige zenders als TV Oranje/Radio NL/Bingo FM/ en Sterren.NL staat hij met grote voorsprong op nummer één.

Bij de Nederlandstalige streamingportal Hits NL staat Wesly met afstand op 1 als meest gestreamde artiest in 2018. Spotify geeft aan dat ‘Trots Op Jou’ bijna 2 miljoen keer gestreamd is en op YouTube zijn de video’s van deze hit al bijna 5 miljoen keer bekeken.

Op dit moment staat het album ‘Trots’ , waarop natuurlijk ook zijn nieuwe huidige hit ‘Alles Geven’, in de Album top 100 lijst.

Door alle successen is de agenda van Wesly qua optredens meer dan verdubbeld in 2018 en de vooruitzichten voor het komende jaar 2019 zien er absoluut veelbelovend uit.

Op 4 oktober a.s. is er een nieuw hoogtepunt gepland , want dan geeft de muzikale winnaar van 2018, Wesly Bronkhorst, een geweldig concert in de Afas in Amsterdam.