Werken bij de gemeente Nieuwkoop

Nieuwkoop – Bij de gemeente Nieuwkoop werken ruim 230 medewerkers, allemaal met eigen kennis en expertise.

De gemeente is altijd in ontwikkeling en regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Collega’s die een bijdrage kunnen leveren aan de ambities van onze mooie gemeente.
Lef, doelgericht en dichtbij
Medewerkers van de gemeente voelen zich verbonden met Nieuwkoop. Ze werken zelfstandig en voelen zich verantwoordelijk voor wat ze doen. Ook stimuleren ze anderen om samen doelen te behalen. Ze durven anders te denken en staan open voor nieuwe ideeën.
Gemeentesecretaris Govard Slooters vertelt: ‘In Nieuwkoop staan inwoners en ondernemers centraal. We betrekken hen zoveel en zo vroeg mogelijk bij ontwikkelingen. Zo weten we wat er leeft, spelen we in op wensen en behoeften en leren we van de lokale kennis. Ook nieuwe medewerkers wijzen we de weg in dit interessante en dynamische speelveld. En specifiek jonge mensen, die nog geen werkervaring hebben, bieden wij graag een kans om ervaring op te doen. Zo kunnen zij zich verder ontwikkelen in hun loopbaan.’
Werkervaring opdoen bij de gemeente
Ben je pas afgestudeerd (WO, HBO of MBO), maar heb je nog geen relevante werkervaring? Wil je jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Heb je altijd al meer willen weten van het werken bij de gemeente? Wil je meewerken aan één van de vele ontwikkelingen binnen Nieuwkoop? Dan is werken bij de gemeente Nieuwkoop iets voor jou!
Werken bij een gemeente saai? Echt niet!
Drie voormalig werkervaringsmedewerkers vertellen over hun ervaringen bij de gemeente Nieuwkoop.

Kijk voor alle vacatures van de gemeente Nieuwkoop op www.werkeninhetwesten.nl