Wegwerk in hele gemeente

Nieuwkoop – Al eerder meldden we dat er aan de Ringdijk gewerkt gaat worden, maar er zijn meer wegwerkzaamheden in de gemeente.

Kennedylaan in Nieuwkoop 20-22 augustus

KWS Infra Rotterdam voorziet de Kennedylaan van maandag 20 augustus t/m woensdag 22 augustus van een nieuwe asfaltlaag. Tijdens de werkzaamheden is de Kennedylaan afgesloten (ook voor (brom)fietsers) en is er een omleidingsroute.

Achttienkavelseweg in Ter Aar 24 augustus

Zwammerdam Groep voert op vrijdag 24 augustus asfaltreparaties uit op een deel van de Achttienkavelseweg in Ter Aar. Tijdens de werkzaamheden is de eerste 750 meter van de Achttienkavelseweg afgesloten: Vanaf de Zevenhovenseweg tot aan het water Schoutenvaart/Molentocht. Voor al het verkeer (inclusief fietsers en voetgangers) geldt een omleidingsroute

Kousweg en Molenweg in Zevenhoven 27-29 augustus

Zwammerdam Groep voorziet de Kousweg van maandag 27 t/m woensdag 29 augustus van een nieuwe asfaltlaag. Ook wordt er gewerkt op een deel van de Molenweg en Hogedijk. Tijdens de werkzaamheden zijn deze wegen (in fases) afgesloten. Voor al het verkeer (inclusief fietsers en voetgangers) geldt een omleidingsroute.

Later meer

Er staan ook werkzaamheden op de planning voor Dorpsstraat en Noordeinde in  Zevenhoven/Noordeinde, Jonge Zevenhovenseweg en de Achterweg in Zevenhoven en de Bernhardlaan/Margrietlaan in Nieuwkoop. Meer informatie hierover komt op de gemeentelijke website en aanwonenden krijgen een bewonersbrief.