Wegwerk in de regio

Nieuwkoop – Op diverse plaatsen wordt deze week en komende weken aan de weg gewerkt. Een overzicht.

Milandweg dicht

Van 26 t/m 30 november asfalteert aannemer Zwammerdam Groep de Milandweg en een klein deel van de Voorhaakdijk in Woerdense Verlaat. Tijdens de werkzaamheden is de Milandweg afgesloten. Voetgangers en fietsers kunnen de werkzaamheden passeren

Karhaak

Vanaf 26 november gaat aannemer AW Rijneveld aan de slag met het herstraten van een deel van de rijbaan (tussen de huisnummer 9 t/m 15) van de Karhaak (kern Nieuwkoop)

Hij gebruikt hierbij de huidige bestrating. Het werk zal ongeveer één week zal duren. Tijdens de werkzaamheden zijn de woningen altijd te voet bereikbaar. Wel kan het voorkomen dat de oprit met de auto tijdelijk niet bereikbaar is.

Blokland (geen hinder)

Vanaf maandag 26 november gaat aannemer Visser & Smit Hanab in opdracht van Liander en Oasen proefsleuven graven om de exacte ligging van de huidige kabels en leidingen in kaart te brengen. De werkzaamheden zullen ongeveer twee weken duren. Tijdens de werkzaamheden is er geen hinder voor verkeer

Kousweg

Van 3 december t/m 7 december worden er baggerwerkzaamheden uitgevoerd aan de Kousweg in Zevenhoven. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer, met uitzondering van bestemmingsverkeer. Alle aanliggende percelen zijn bereikbaar, wel kan het zijn dat u even moet wachten.