Weekendafsluiting Voorweg in Noorden

De provincie Zuid-Holland voert van vrijdag 1 november 19.00 uur tot en met maandag 4 november 06.00 uur werkzaamheden uit aan de N463 (Voorweg) in Noorden.


Verkeershinder
Tijdens het weekend is de Voorweg voor het doorgaande verkeer volledig afgesloten. Er geldt een omleiding via Nieuwveen, Uithoorn, Mijdrecht en Wilnis. Deze route wordt met gele omleidingsborden aangegeven. Er worden verkeersregelaars ingezet die het bestemmingsverkeer, de fietsers en de voetgangers langs de werkzaamheden leiden. De verkeersregelaars voorkomen ook dat de Noordse Dorpsweg door het doorgaande verkeer als sluiproute wordt gebruikt.
Reserveweekend
Als de werkzaamheden onverwachts niet kunnen worden uitgevoerd door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden, dan wordt het werk uitgevoerd in het reserveweekend van vrijdag 15 november 19.00 uur tot en met maandag 18 november 6.00 uur.
Welke werkzaamheden?
Een aantal jaren geleden is de N463 opgeknapt. Helaas zijn er scheuren in de weg gekomen, waardoor er herstelwerkzaamheden nodig zijn. De betonconstructie onder de weg wordt aangepast en de weg wordt deels opnieuw geasfalteerd.
Vragen of meer informatie
Voor vragen over het project kunt u terecht bij het Klant Contact Centrum van de provincie Zuid-Holland via zuidholland@pzh.nl of via 070 441 6622.