Waterpoloërs ZV De Plas gestart

Nieuwkoop – De waterpolotrainingen van Zwemvereniging De Plas zijn weer begonnen. Er is gestart met 2 jeugdteams en 5 senioren teams in de competitie. Iedere maandag, woensdag en vrijdag wordt er getraind.

Ervaren en enthousiaste trainers verzorgen deze trainingen, waarbij er veel aandacht is voor conditie maar ook techniek en tactiek wordt getraind. Dit alles natuurlijk om goed voor de dag te komen tijdens de wedstrijden die vanaf 22 september weer iedere zaterdag gespeeld worden.

Op maandag wordt er door de senioren getraind van 20.45 tot 21.45 uur, op woensdag is er alleen voor de jeugd training van 17.30 tot 18.30 uur. En op vrijdag trainen alle teams vanaf 18.45 tot 21.30 uur.

Gratis meedoen

Vind je het leuk om een keer een training bij te wonen dan kan dat geheel gratis en vrijblijvend. Gewoon naar zwembad de Wel komen. Wel je zwembroek meenemen want als je het leuk vindt kun je gelijk meedoen.

Voor in de agenda: woensdag 19 en 26 september (17.25 uur) zijn er weer open waterpolotrainingen voor de jeugd. De training is dan speciaal aangepast op de beginnende waterpoloër, zodat iedereen van 7 t/m 14 jaar zonder ervaring gelijk mee kan doen (je moet wel een zwemdiploma hebben).