Waterlanders spaart voor beachvolleybaluitje

Nieuwkoop – De Jumbo Bas Bobeldijk Sponsoractie start deze week en Volleybalvereniging Waterlanders spaart voor een uitje waar de hele vereniging van kan profiteren.

Tot en met dinsdag 16 oktober ontvangen klanten bij de Jumbo in Nieuwkoop bij besteding van elke 15 euro (en geselecteerde actieproducten), een sponsorvoucher. De voucher kan via www.jumbonieuwkoop.nl/doneer gedoneerd worden aan een vereniging, stichting of school naar keuze.

Sparen voor een beachvolleybaluitje

De volleybalvereniging heeft gekozen voor een spaardoel waar ieder lid, vrijwilliger en sponsor van kan profiteren. “We willen graag met de hele vereniging gaan beachvolleyballen in the Beach in Aalsmeer. We hebben dit vorig seizoen ook gedaan en dat leverde ontzettend veel leuke reacties op” aldus Tieme van den Haak van de Waterlanders sponsorcommissie.

De helft van het opgehaalde sponsorbedrag wordt uitgekeerd in geld, de andere helft in boodschappenvouchers. De boodschappenvouchers wil de vereniging gebruiken tijdens het Eindfeest en Hemelvaart kampeerweekend. Waterlanders hoopt samen met Jumbo Bas Bobeldijk op een groot succes en kijkt uit naar het beachvolleybaluitje.