Waterlanders Banketactie gaat van start

Nieuwkoop – In samenwerking met Bakker de Kruijf organiseert Volleybalvereniging Waterlanders een smaakvolle banketactie.

Op dinsdag 17 en donderdag 19 november is het mogelijk om op een speciaal daarvoor ingerichte afhaallocatie bij sporthal de Steupel in Nieuwkoop je vooraf online bestelde lekkernijen op te halen. De bakker maakt speciaal voor deze banketactie heerlijke amandelstaven en speculaascakes.
De producten kosten 6,00 euro per stuk. De opbrengst van de deze actieweek komt volledig ten goede aan de volleybalvereniging.
Waar tijdens voorgaande edities jeugdleden langs de deuren gingen is er dit jaar besloten om online een (voor)verkoop te organiseren. Leden van de volleybalvereniging maar ook zeker de inwoners van Nieuwkoop en omstreken kunnen via www.waterlanders.nl/banketactie hun bestelling doorgeven. Afrekenen kan tijdens het ophalen digitaal via een QR-code of met contant geld. Daags voor de afhaaldagen ontvangt iedereen een e-mail met daarin een tijdvak waar binnen de bestellingen afgehaald kunnen worden.
Afhaallocatie:
Parkeerterrein sporthal de Steupel
Maarten Freeke Wije 2,
Nieuwkoop
Afhaaldagen:
Dinsdag 17 en donderdag 19 november 2020