Wat een geluk

Nieuwkoop – Bij Wereldwinkel De toren is een overvloed van geluk te vinden.

Niet alleen voor de mensen waarvoor we mooie en goede producten verkopen zoals koffie, thee, broodbeleg en kookproducten maar ook heel veel kleine geluksbrengertjes zoals een gelukssteen, gelukspoppetje, geluksolifantje of heerlijke Chocolonely chocola waar je gelukkig van wordt.
Om de meester of juf gelukkig te maken is het koopje van de maand juli wel heel geschikt: een gelukssteen uit Indonesië, handbeschilderd met een uil voor maar € 1,50. Of een theeblikje met een pakje thee naar keuze. Nu we met het mooie weer buiten zitten is citronella wierook heel geschikt om muggen te verjagen. Een kaart sturen naar een geslaagde of een familielid of vriend/vriendin: er is volop keus.
Ze zijn geopend tijdens de markturen op zaterdag van 10.00 – 13.00 uur. Bij goed weer beneden bij de torentrap. Bij regen in de muziektent of in ons aangepaste winkeltje. Wij bezorgen ook food of cadeautjes. Bel 0172 571139. Tel. tijdens openingstijden 06 33945899 Website: www.wereldwinkelnieuwkoop.nl Volg ons op Facebook: www.face book.com/wereldwinkelnieuwkoop