Vrijwilligers welkom bij zwembad Aarweide

Ter Aar/Nieuwveen – Openlucht zwembad Aarweide gaat eind april weer open. Het zwembad draait, behalve het badpersoneel, geheel op vrijwilligers.

Archieffoto zwembaddrukte in Aarweide

Het bestuur van stichting Aarweide doet een oproep voor vrijwilligers. De komende anderhalve maand zijn vrijwilligers bezig met schoonspuit- en schilderklussen. Daarnaast zijn er vóór de opening ook veel gewone, soms ook technische klussen die gedaan moeten worden. Verder is ook de groenploeg hard bezig. Het complex moet er op de openingsdag van 28 april spic en span uitzien en alles moet werken!

Elke zaterdagmorgen tot aan 28 april wordt er op het zwembad gewerkt. Op vrijdag 23 maart en 6 april ook!

Wie een handje wil helpen en daarmee meehelpt het zwembad voor onze gemeenschap te behouden, of meer informatie wil, kan een mailtje sturen naar j.otto@zwembadaarweide.nl

Het bestuur doet deze oproep voor vrijwilligers omdat op dit moment een beperkte groep vrijwilligers relatief veel doet.  Dit is op zich een zorgelijke situatie. Het bestuur zou graag de lasten over meer schouders willen verdelen. Het maakt een organisatie kwetsbaar wanneer te veel werk door te weinig mensen wordt gedaan!

Helpt u mee?