Voordelig kennismaken met G-CC Liemeer

Regio – Golf-& Countryclub Liemeer (G&CC Liemeer) wil, met inzet van verschillende abonnementen, de mensen in gemeente Nieuwkoop en omgeving op een aantrekkelijke manier kennis laten maken met de golfsport, maar vooral ook naar het fraaie complex aan het Golfpad/Schilkerweg in Nieuwveen trekken.

“Laagdrempelig … èn voordelig, zegt Fred Schröder, als bestuurslid verantwoordelijk voor de portefeuille ’marketing en communicatie’. Op onze baan kun je jaarrond spelen, behalve als het sneeuwt of erg nat is, èn… het na een vorstperiode weer begint te dooien. Vooral de greens zijn dan nogal kwetsbaar en we willen natuurlijk geen gaten in de greens. We hebben wel specifieke ’wintergreens’: die zijn minder glad en de hole is wat groter dan de gewone.
Altijd open Juist voor de winterperiode – vaak wat rustiger dan in de zomer – hebben we nu het abonnement ’Wintergolf’. Men kan, zo vaak men wil – en zonder eerst lid te worden – , voor een all-in prijs van €295,-, van 1 november tot eind maart onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten: onbeperkt speelrecht op zowel de Toren- als de Bovenlandenbaan, gratis toegang tot de Driving Range en andere oefenfaciliteiten en bovendien deelname aan alle clubactiviteiten en wedstrijden. Is met name gericht op golfers uit de wijde omgeving, die G&CC Liemeer (beter) willen leren kennen. De baan is bijna altijd open, maar bij twijfel kan men altijd de website (www. golfclubliemeer.nl) raadplegen, om te zien hoe de status van de baan op dat moment is.
Lidmaatschap Schröder: En als men eenmaal kennis heeft gemaakt met onze 5 G’s: ’Gewoon Gezellig Golfen op een Grandioos Golfcomplex’ en daarna eventueel lid wil worden, bieden we diverse vormen, zoals ook is na te lezen op onze website: regulier – met- of zonder certificaten – , of een jeugd- of bedrijfslidmaatschap. Maar men kan ook kiezen voor nog andere abonnementen: ’een Bovenlanden 10-rittenkaart’, ’Zomergolf’ ( 3 maanden vanaf 1 juli) of ’Jeugd – en familie-golf’.