VON zoekt uitblinker van 2019

Nieuwkoop – Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (V.O.N.) doet een oproep aan inwoners, bedrijven en organisaties om ondernemers te nomineren voor de jaarlijkse verkiezing: Ondernemer van het Jaar. Nomineren kan tot 7 december 2018 via www.vonieuwkoop.nl/verkiezing/aanmelden

Wie volgt H.K.A. op ?

Afgelopen jaar won H.K.A. uit Nieuwkoop. “Deze prijs heeft ons enorm veel positieve energie en publiciteit gegeven. Het was erg leuk en een enorme stimulans voor het team” vertelt Frank Hoogendoorn van H.K.A.

Voorwaarden

Sinds een aantal jaren organiseert de V.O.N. in de gemeente Nieuwkoop, de verkiezing “ondernemer van het jaar”. De voorwaarden voor nominatie zijn simpel, het betreft een ondernemer die:

  • een goede marktpositie heeft;
  • maatschappelijk verantwoord onderneemt;
  • zich onderscheid met duurzaamheid en innovatie;
  • minimaal 3 jaar bestaat;
  • een vestiging heeft in de gemeente Nieuwkoop.

Valt uw onderneming onder deze voorwaarden of kent u een onderneming of ondernemer (van klein tot groot, van industrieel tot ZZP-er) die u herkent in deze voorwaarden, meld het bedrijf dan aan via www.vonieuwkoop.nl/verkiezing/aanmelden. Bedrijven en winkels die voorgaande jaren zijn aangemeld en niet zijn verkozen kunnen ook dit jaar weer meedingen voor de verkiezing.

Prachtige bedrijven en winkels

Met de verkiezing wil de V.O.N. de inwoners van de gemeente laten zien wat een prachtige bedrijven en winkels er zijn en welke betekenis zij hebben in de gemeente Nieuwkoop.

Daarnaast worden de genomineerde ondernemingen in het zonnetje gezet. “Een mooie manier om het bedrijfsleven onder de aandacht te brengen bij de inwoners en collega ondernemers in Nieuwkoop”, aldus Theo Agterof, voorzitter van de evenementencommissie van de V.O.N.

3 finalisten

Na 10 december gaat de jury uit alle genomineerden 10 bedrijven selecteren die zij gaan bezoeken. Uiteindelijk blijven daar 3 bedrijven van over die medio maart 2019 tijdens een feestelijke stampottenavond worden gepresenteerd. Heel ondernemend Nieuwkoop is van harte welkom en kan stemmen op een van de genomineerden zodat de “ondernemer van het jaar 2019” verkozen kan worden.