Voetbaloverzicht 17 en 18 november

Een gelijkspel in El Plassico, opnieuw nederlagen voor TAVV en Zevenhoven, maar overwinningen voor Sportief, Aarlanderveen, Altior en Nicolaas Boys zorgen dan toch voor een positieve balans.

TAVV redde het niet in een rechtstreeks duel met de nummer dertien na zeven speelronden Sportclub Monster (2-0)

De wedstrijd Nieuwkoop-NSV ’46 kende geen winnaar. Het vuurwerk voorafgaande aan het duel was in het veld nauwelijks waar te nemen. De thuisploeg kwam twee keer op voorsprong, maar evenzovele keren kwamen de bezoekers langszij : 2-2. Door dit resultaat is NSV’46 eindelijk van die hatelijke nul af.

Zevenhoven kon in Leimuiden geen vuist maken tegen Kickers ’69 (2-0) In dezelfde klasse speelde Aarlanderveen om de periodetitel. Dan moest het zelf winnen van Football Factory met forse cijfers, maar men bleef afhankelijk van de verrichtingen van FC Oegstgeest in Hazerswoude. De mannen van Linstra en Van Hof stapten met een 0-6 overwinning van het veld, terwijl Oegstgeest bleef steken op 1-1. Hiermee gaat dus de eerste periode naar Aarlanderveen, dat dus nu al verzekerd is van nacompetitie.

Sportief uit blijkt voor veel tegenstanders een onneembaarbare horde. Ditmaal moest VV Linschoten met de staart tussen de benen huiswaarts keren: 4-1.

Nog vijf ploegen kwamen in aanmerking voor de eerste periode in 2C. Een van die ploegen was de tegenstander van Altior: Foreholte. Dat gegeven bleek een verlammende werking op de Voorhouters te hebben. Altior profiteerde daar optimaal van: 1-4.

Nicolaas Boys tenslotte nam geen halve maatregelen tegen het bezoekende Bernardus. Volgende week hebben de groenzwarten noodgedwongen een weekje vrij waardoor zij voluit konden spelen. Met een overtuigende 3-0 overwinning sluiten zij de maand november op een prima manier af.

(standen volgen later)

 

Meer over: