Voetbal en volleybal bij De Kale Kenners

Voetbal en Volleybal centraal

Afgelopen vrijdag 15 november was er weer een uitzending van De Kale Kenners. Er waren maar liefst vijf gasten uitgenodigd om over hun sport te komen praten.

Mark van der Weijden is aan zijn tweede seizoen bij Sportlust’46 bezig en meer dan verdienstelijk zelfs. De gemakkelijk scorende centrumaanvaller, voorheen vleugelflitser, kenmerkt zich dit seizoen met vooral een neusje voor de goal en is naar eigen zeggen nog steeds groeiende. Hij kon ook niet vertellen waar zijn plafond ligt en waar het eindigt. Zijn trainer van nu vertrekt naar DOVO en of hijzelf meeverhuist kon hij nog niet vertellen. Wel wil zijn club gaan voor een periode en dat terwijl zij vorig seizoen nog een klasse lager speelden. Er is dus nog voldoende rek in zijn spel om nóg beter te worden….

Het tweede uur was gevuld met volleybal. De Nieuwkoopse vereniging De Waterlanders vaardigde van zowel de heren als van de dames twee spelers en twee speelsters af. Namens de dames kwamen Petra Droogh en Tessa van Diemen en voor de heren kwamen Edwin van ‘t Wout en Tieme van den Haak voor de microfoon. De dames lijken zich in hun klasse goed thuis te voelen en draaien bovenin mee. De heren degradeerden vorig jaar na de nacompetitie, maar doordat er een ploeg was die zich terugtrok zijn zij wederom in die zware klasse beland. Alle geledingen van de club werden belicht, evenals de eigen teamprestatie. Vooral mentaal blijkt er bij beide teams best wel wat werk te verzetten, zo luidde de eensluidende mening van het kwartet.

Over twee weken zijn De Kale Kenners er weer met gasten uit de regionale sportwereld. Wie dat zijn hoort u op vrijdag 29 november vanaf 19.00 uur op RTV Hollands Midden. Dit is te ontvangen op 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en 918 (radiokanaal) Uiteraard is alles ook te beluisteren via de website www.rtvhollandsmidden.nl. Graag tot dan!

Meer over: , ,