Voetbal en turnen bij De Kale Kenners

Nieuwkoop – Als de kruitdampen zijn opgetrokken van de verkiezingsuitslagen gaan de Kale Kenners vrijdag 23 maart weer een reguliere uitzending bij RTV Hollands Midden.

Meteen om 19.00 uur schuift Derek Prins, aanvoerder van ARC, aan. De roots van Prins liggen in Ter Aar, maar al snel werd hij ontdekt door de Alphense Racing Club. Zijn ploeg staat op dit moment bovenaan in de eerste klasse, heeft een periodetitel binnen en wil het liefst rechtstreeks promoveren naar de hoofdklasse.

In het tweede uur wordt er een beroep gedaan op flexibiliteit en lenigheid. Niet van De Kale Kenners zelf, maar in de personen van Sabine Burgmeijer en haar 8-jarige dochter Shenna Lenting. Dan gaat het over turnen.

Shenna is zeer verdienstelijk bezig in haar sport. Dit jeugdige talent timmert aardig aan de weg en heeft al aansprekende resultaten weten te behalen. Met haar kijken we naar de tot nu toe behaalde prestaties, kijken we in de toekomst en naar de ambities.

Reden genoeg om weer af te stemmen op RTV Hollands Midden via 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV op kanaal 43 (kabelkrant) en uiteraard via de website www.rtvhollandsmidden.nl