Violiste in Galerie Het Koetshuis

Langeraar – In Galerie Het Koetshuis start het kunstseizoen 2018-2019 op zondag 16 september met een combinatie van muziek en dans.

Charlotte Dupuis (foto: Kiomfoto)

Galerie Het Koetshuis is te vinden op de locatie van Langeraarseweg 146 te Langeraar. Gastvrouw is Willemien van Trijffel. Zij presenteert in de galerie haar gedeeltelijk vernieuwde collectie beelden, tekeningen, aquarellen en kamerschermen.

Zondag 16 september zingt en speelt violiste Charlotte Dupuis vanaf twee uur muziek uit Zuid-Amerika en Zuid-Europa. Van Portugese fado en Italiaans levenslied naar Argentijnse tango. Zij studeerde aan het Rotterdams conservatorium, waar zij zich specialiseerde in wereldmuziek. Zij begeleidt dansers in een flamboyante tango. Willemien van Trijffel vertelt graag alles over haar collectie beelden, abstract en figuratief, haar portretten en naakttekeningen, haar aquarellen en haar kamerschermen. Willemien verloot aan het eind van deze zondagmiddag onder alle bezoekers een aquarel.

Iedereen is van harte welkom op het adres Langeraarseweg 146 te Langeraar. Geniet van de muziek en de dans, geniet van het prachtige werk van Willemien, en neem gerust een drankje met wat lekkers er bij. Parkeren is gratis en eventueel kan je opgehaald worden vanaf bushalte de Driesprong, buslijn 182 vanuit Alphen aan den Rijn of Leiden. Bel dan 06 12390987. Meer informatie via www.willemienvantrijffel.nl