Vink+Veenman verlengd sponsorcontract

Nieuwkoop – Het is bijna ongekend; Waterlanders en bouwbedrijf Vink+Veenman blijven na vele succesvolle jaren ook de komende drie jaar samenwerken.

Het sponsorcontract met dé specialist op het gebied van bouw en ontwikkeling is per 1 september 2020 verlengd.
Volleybalvereniging Waterlanders is erg blij met het vertrouwen van Vink+Veenman om ook de komende jaren te werken aan de groei van de Nieuwkoopse volleybalvereniging. Jeugdleden enthousiast maken voor het vak Tieme van den Haak van de sponsorcommissie van Waterlanders is ontzettend blij. “We zijn erg trots op de verlenging van het sponsorcontract, juist ook in deze tijd. Dankzij deze sponsoring kunnen wij blijven
investeren in onze vereniging en ook in onze jeugdopleiding”, zo geeft Tieme aan. “Met name de jongere generatie (16-20 jaar) wil Vink+Veenman graag aanspreken via onze vereniging. In deze leeftijdscategorie is namelijk een structureel tekort bij veel bouwbedrijven. Hopelijk kunnen wij ervoor zorgen dat we ook onze jeugdleden enthousiast kunnen maken voor deze mooie branche.”
Samen bouwen
De sponsorcomissie van Waterlanders onderhoudt momenteel digitaal contact met de sponsoren van de vereniging. De contractverlenging werd digitaal besproken met Frank Agterof, hij is adjunct directeur bij Vink+Veenman én sinds kort weer volleyballend actief bij de Waterlanders. “Dat zal onze samenwerking alleen maar ten goede komen. We bouwen met elkaar graag verder aan een succesvol vervolg”, aldus Tieme.