Vijf lintjes uitgereikt

Nieuwkoop – Tijdens de jaarlijkse lintjesregen verraste burgemeester Frans Buijserd vijf inwoners met een Koninklijke Onderscheiding. Zij werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.  
Rob Brouwer uit Nieuwkoop ontving een lintje voor zijn verdiensten als vrijwilliger, voorzitter, lid van de technische commissie en arbiter bij Bridgeclub Nieuwkoop. Daarnaast is de heer Brouwer penningmeester van tafeltennisvereniging TTVN Nieuwkoop en voorzitter raad van Commissarissen Rabobank. Rob is medeoprichter en penningmeester van Stichting Kamermuziek Nieuwkoop en medeoprichter en penningmeester van de Torenschudders Nieuwkoop.
Aad Droog uit Nieuwveen ontving een lintje voor zijn vrijwilligerswerk bij de Scouting Nieuwveen, SV Nicolaas Boys, De Zonnebloem, het radioprogramma Disco Henkie en openluchtzwembad De Aarweide. Daarnaast is de heer Droog chauffeur en bestuurslid van de Vereniging Buurtbus Langeraar. 
Jan Hardenberg uit Ter Aar werd onderscheiden voor zijn werk als raadslid van de gemeente Nieuwkoop, bestuurslid van de VOC West en bestuurslid van het Actieve Groene Hart. Ook is de heer Hardenberg vrijwilliger bij en bestuurslid van de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop en voorzitter van de afdeling bedrijven en afgevaardigde in het Rijnstreek Koepel Beraad. 
Jean Leers uit Ter Aar is vrijwilliger en bestuurslid bij voetbalvereniging Altior. Medeoprichter, penningmeester en al meer dan 20 jaar actief bij de Stichting Buurt Oproep Bus (BOB) in Ter Aar. Zijn vrouw Corry Leers-Sassen kreeg een onderscheiding opgespeld voor haar vrijwilligerswerk bij de Stichting Buurt Oproep Bus in Ter Aar. Daar is zij ook al meer dan 20 jaar actief.  Ook is mevrouw Leers vrijwilliger bij gymnastiekvereniging Advendo en is zij actief in de Bijna Thuis Vereniging.
Wij feliciteren deze inwoners met hun onderscheiding! Iemand nomineren voor volgend jaar? Kijk op www.lintjes.nl.