Vier keer Grote Clubactie

Ter Aar/Langeraar – Vanaf 15 september gaan er weer 225.000 enthousiaste clubleden op pad om loten van de Grote Clubactie te verkopen. Leden van vier verenigingen uit Ter Aar doen mee aan de jaarlijkse actie om hun clubkas een financiële injectie te geven.

Dit jaar doen in Ter Aar de volgende clubs mee: Pony Club De Vosseburch / Rksv Altior / Scouting Wapata / Sportvereniging Advendo

Verenigingen in Nederland rekenen elk jaar op de opbrengsten van de Grote Clubactie om de clubkas te spekken. Clubs hebben deze middelen vaak hard nodig, voor de aanschaffing van nieuwe materialen of de organisatie van een jeugdactiviteit. Maar liefst 80% van de opbrengst van de loten gaat direct naar de verenigingen. 

9 miljoen opbrengst met 5.500 clubs
Jaarlijks doen er 5.500 sport-, cultuur- en hobbyverenigingen mee aan de landelijke actie. Zo’n 225.000 lotenverkopers realiseren daarmee samen rond de 9 miljoen euro. Verenigingen halen met deze actie per club gemakkelijk een bedrag tussen de € 1.000,- en € 15.000,- op.

Deelnemen kan nog steeds. Verenigingen kunnen nog steeds deelnemen aan de actie. Ga hiervoor naar www.clubactie.nl of bel 013 – 455 28 25.