Verkiezing ondernemer van het jaar

Nieuwkoop – Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (V.O.N.) doet een oproep aan inwoners, bedrijven en organisaties om ondernemers te nomineren voor de jaarlijkse verkiezing: Ondernemer van het Jaar. Nomineren kan tot 10 december 2016 via www.vonieuwkoop.nl/verkiezing/aanmelden

Wie volgt De Haan Petfood op ?

Afgelopen jaar won De Haan Petfood uit Nieuwkoop. “Deze prijs heeft ons enorm veel positieve energie en publiciteit gegeven. Het was erg leuk en een enorme stimulans voor het team” vertelt Yolanda Ahles van De Haan Petfood.

Voorwaarden

Sinds een aantal jaren organiseert de V.O.N. in de gemeente Nieuwkoop, de verkiezing “ondernemer van het jaar”.  De voorwaarden voor nominatie zijn simpel, het betreft een ondernemer die:

  • een goede marktpositie heeft en de klant optimaal bedient;
  • iets terug doet voor de omgeving in welke mate dan ook, ofwel maatschappelijk verantwoord onderneemt;
  • flexibel is om zich succesvol aan te passen aan een veranderende omgeving;
  • zich onderscheid van andere ondernemingen of ondernemers;
  • minimaal 3 jaar bestaat;
  • een vestiging heeft in de gemeente Nieuwkoop.

Valt uw onderneming onder deze voorwaarden of kent u een onderneming of ondernemer (van klein tot groot, van industrieel tot ZZP-er) die u herkent in deze voorwaarden, meld het bedrijf dan aan via www.vonieuwkoop.nl/verkiezing/aanmelden. Bedrijven en winkels die voorgaande jaren zijn aangemeld en niet zijn verkozen kunnen ook dit jaar weer meedingen voor de verkiezing.

Prachtige bedrijven en winkels

Met de verkiezing wil de V.O.N. de inwoners van de gemeente laten zien wat een prachtige bedrijven en winkels er zijn en welke betekenis zij hebben in de gemeente Nieuwkoop.

Daarnaast worden de genomineerde ondernemingen in het zonnetje gezet. “Een mooie manier om het bedrijfsleven onder de aandacht te brengen bij de inwoners en collega ondernemers in Nieuwkoop, aldus Theo Agterof, bestuurslid V.O.N. en organisator”.

3 finalisten

Na 12 december gaat de jury uit alle genomineerden uiteindelijk 3 bedrijven selecteren die medio maart 2017 tijdens een feestelijke stampottenavond worden gepresenteerd. Heel ondernemend Nieuwkoop is van harte welkom en kan stemmen op een van de genomineerden zodat de “ondernemer van het jaar 2017” verkozen kan worden.

von