Vergaderen niet saai bij VON

Nieuwkoop – De jaarvergadering bij de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (VON) is maandag 1 juni niet saai. Er wordt geflirt.

Na een korte algemene ledenvergadering op maandag 11 juni gaan de leden van de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop zakelijk flirten.

Zij laten zich verrassen door de eerste Nederlandse flirtcoach Angelique van ’t Riet. Zij staat al 15 jaar als spreker en dagvoorzitter op podia in binnen- en buitenland! Met boekingen in Dubai en Londen komt ze nu naar Zevenhoven. Maar Angelique woont gewoon “om de hoek” in Ter Aar!

Flirten naar zakelijk succes! Met flirten kun je moeiteloos contacten leggen en alles bereiken wat je wilt! De combinatie van inhoud, humor en praktijk maken dit een onmiskenbaar verhaal voor iedereen in het bedrijfsleven. Reacties als “het is nog leuker dan een cabaretvoorstelling” en dit is “Tineke Schouten 2.0” echt briljant! Dit mag je niet missen een “show” van hoog niveau!

Haar TED-ex you-tube flimpje (www.zakelijkflirten.com) is al meer dan 500.000 keer bekeken. Ook heeft Angelique al zes succesvolle boeken geschreven over zakelijk flirten.

De leden van de V.O.N. kunnen gelijk al beginnen met flirten, want zij mogen een collega ondernemer of potentieel nieuw lid gratis meenemen naar deze avond! www.vonieuwkoop.nl