Veel te doen in Kaleidoskoop

Nieuwkoop – Op 26 en 28 oktober en 4 november zijn er maar liefst vier verschillende activiteiten in Theater Kaleidoskoop.

Ierse songs 26 oktober 20.15 uur

Een voorstelling die u niet mag missen: De theatertour ‘Broken’ door het Iers/Nederlandse klassetrio O’Dreams. Een bewogen reis van drie muziekvrienden door Ierland. Een ware trilogie met parels van magische Ierse songs als hun enige kompas. Kaartje: € 17,– (inclusief een Iers biertje of een ander pauzedrankje).

Film + High Tea

Op zondagmiddag 28 oktober om 13.00 uur speelt de feelgoodfilm ‘No Reservations’, een romantisch drama in Filmhuis Kaleidoskoop. Daarna staat er een heerlijke High Tea klaar in het restaurant. De film vertelt het verhaal van de ambitieuze chef-kok Martha (gespeeld door Catherine Zeta-Jones). De komst van de nieuwe sous-chef Nick (Aaron Eckhart), haar tegenpool, brengt veel geruzie in de keuken. Film + high tea: € 19,50. Let op: Voor de film + high tea is reserveren tot uiterlijk 25 oktober verplicht! (De film en high tea gaan door bij minimaal 20 reserveringen.)

Nuffe Tantes 4 november

Muziektheater voor de hele familie (vanaf 6 jaar). ‘Nuffe Tantes’: een hele leuke voorstelling, gespeeld en gecrëerd door de kleurrijke theatermaaksters Floor van der Poort en Irene Schouten. Met behulp van vernuftige kostuums, poppen, decors, liedjes en voice-overs van o.a. Karin Bloemen en Tony Neef. Kaartjes kosten € 10,-

Familiebrunch

Op zondag 4 november staat er weer een lekkere brunch voor u klaar in het restaurant van Kaleidoskoop. Kom gezellig met uw familie of vrienden naar het brunch-buffet! Aanvang: 11.00 uur. Kosten: € 12,50 / kinderen van 2-12 jaar € 6,25. Reserveren is verplicht en kan via www.theater-kaleidoskoop.nl of bel met 0172-728001.

Kaartjes voor films of voorstellingen kunt u reserveren via www.theater-kaleidoskoop.nl of zijn te koop op maandag tussen 13.00-15.00 uur aan de kassa van Theater Kaleidoskoop, Verbinding 2 te Nieuwkoop.