Vakantie weer voorbij

Nieuwkoop – De scholen zijn weer begonnen en dat betekent dat ook de FysioSport groepen bij Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, weer volgens het normale rooster van start zijn gegaan.

In de FysioSport groepen staat het veilig en verantwoord bewegen centraal en daarnaast is het samen trainen in een groep ook erg gezellig. Uit recent onderzoek blijkt zelfs dat lichaamsbeweging uitgevoerd in groepen een positievere invloed heeft op stress, depressieve gevoelens en problemen met emoties dan individuele sportbeoefening.

Er zijn bij Bakker & De Vos, naast de reguliere FysioSport groepen ook speciale groepen voor senioren, jongeren en mensen met een chronische ziekte. Daarnaast is er een speciale oefengroep in het zwembad, een groep die traint in de Beweegtuin, enkele wandelgroepen en is er de NeuroFitGym, een sportgroep voor mensen met een neurologische aandoening.

Ook worden er soms bijzondere evenementen georganiseerd zoals de Tweede Beweeg dag voor ouderen die op woensdag 3 oktober op het programma staat. Tijdens deze dag bestaat er de mogelijkheid om speciale fietsen uit te proberen voor mensen die onzeker zijn op de gewone fiets maar toch graag willen blijven fietsen en bewegen in plaats van over te stappen op een Scootmobiel. Vooraf opgeven hiervoor is vanaf nu mogelijk.

Wilt u ook meer bewegen maar twijfelt u nog of het wel mogelijk is? Kom gewoon een keer vrijblijvend kijken en meedoen.

Meer informatie krijgt u bij Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, Vijverhof 1, Nieuwkoop of op de website www.bakkerendevos.nl Opgeven via tel 0172-575261 of email: info@bakkerendevos.nl