Vakantie weer voorbij

Ter Aar/Nieuwkoop – De scholen gaan volgende week weer beginnen en dat betekent dat ook de sport groepen bij Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, in Nieuwkoop en Ter Aar weer volgens het normale rooster van start gaan.

In de FysioSport groepen staat het veilig en verantwoord bewegen centraal en daarnaast is het samen trainen in een groep ook erg gezellig. Uit recent onderzoek blijkt zelfs dat lichaamsbeweging uitgevoerd in groepen een positievere invloed heeft op stress, depressieve gevoelens en problemen met emoties dan individuele sportbeoefening. Er zijn bij Bakker & De Vos in Nieuwkoop, naast de reguliere FysioSport groepen ook speciale groepen voor senioren, jongeren en mensen met een chronische ziekte. Daarnaast is er een speciale oefengroep in het zwembad, een groep die traint in de Beweegtuin, enkele wandelgroepen en is er de NeuroFitGym, een sportgroep voor mensen met een neurologische aandoening. De sportgroepen in Ter Aar starten ook weer en natuurlijk geldt dat ook voor de hardloopgroepen van Cora. Aanmelden hiervoor kan direct bij Cora maar uiteraard ook via de contactgegevens van Bakker & De Vos.
Geleidelijk zijn ook alle fysiotherapeuten weer terug van vakantie en begin september is de bezetting weer op peil en kunt u voor uw fysiotherapeutische behandeling ook weer terecht in de praktijken in Nieuwkoop, Ter Aar en Zevenhoven. Op woensdag 18 september staat ook de fiets test dag weer op het programma. Tijdens deze dag bestaat er de mogelijkheid om speciale fietsen uit te proberen voor mensen die onzeker zijn op de gewone fiets maar toch graag willen blijven fietsen en bewegen in plaats van over te stappen op een Scootmobiel. Vooraf opgeven hiervoor is gewenst i.v.m. de planning. Wilt u, na de rustige zomerperiode, ook meer bewegen maar twijfelt u nog of het voor u wel geschikt of mogelijk is? Kom gewoon een keer vrijblijvend kijken en meedoen. Wel even vooraf bellen. Meer informatie over de fysiotherapie en de sportmogelijkheden in Nieuwkoop of Ter Aar krijgt u bij Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, Vijverhof 1, Nieuwkoop of op de website
www.bakkerendevos.nl Opgeven via tel 0172-575261 of email: info@bakkerendevos.nl