Uniek concert voor John de Bever en Marianne Weber

Unieke vriendschap beleeft hoogtepunt: Marianne Weber & John de Bever presenteren groots eenmalig concert!
Marianne Weber viert maandag 23 april samen met John de Bever haar 25-jarig artiestenjubileum. Begeleid door de band van Marcel Fisser. In misschien wel het mooiste theater van Nederland: het AFAS Circustheater te Scheveningen (Den Haag).

Het concert maakt deel uit van de concertreeks ‘Sterren aan Zee’. De opbrengsten komen ten goede aan het KWF.
De ‘Koningin van het Levenslied’ staat al ruim 25 jaar aan de top van de Nederlandse Muziekwereld. Meer dan 1.500.000 geluidsdragers zijn verkocht. Met deze compleet nieuwe show maakt de nog altijd even populaire zangeres na drie jaar haar theatercomeback. Het enige concert in 2018! Samen met John de Bever: Nederlands meest bekende volkszanger van dit moment. Landelijk is hij doorgebroken met zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’.
Er wordt een reis door de tijd gemaakt. Enkel de allergrootste hits (van beide artiesten) en de mooiste duetten worden door het ultieme duo in een ruim twee uur durende show ten gehore gebracht.
Marianne Weber heeft zich altijd ingezet en hard gemaakt voor het échte Nederlandstalige levenslied. In John de Bever heeft ze haar muzikale partner gevonden. En met succes! Het duetten album ‘Dat Is De Liefde’ scoorde hoog in alle hitlijsten.
Maandag 23 april wordt een bijzondere dag. Het ‘duo van het levenslied’ belooft hun trouwe fans maar ook de compleet nieuwe garde fans van het nog altijd immens populaire muziekgenre een avond om nooit te vergeten!

Meer informatie: Www.MarianneWeber.nl / Www.JohndeBever.nl / Www.MusicOfLife.nl