Uitzending Met Open Blik 9 oktober

Regio – Aanstaande woensdag 9 oktober vanaf 19.00 uur is de tweede uitzending van het programma Met Open Blik van RTV Hollands Midden.
In dit programma krijgen vrijwilligers en prominenten uit de samenleving van de gemeente Nieuwkoop een uur lang alle tijd en ruimte om over hun bezigheden te komen vertellen.
Een gast die al heel lang op de radar lag bij onze redactie is de uit Zevenhoven afkomstige Jan Pieterse. Deze veelzijdige man en altijd bezige bij ontving eerder de prijs van Vrijwilliger van het Jaar en dat word je niet zo maar. Met hem staan de heren een uur stil bij zijn werkzaamheden en hopen de programnamakers de luisteraars meer inzicht te geven over Pieterse. Wellicht heeft hij nog enkele leuke anekdotes bewaard.
Het programma is te beluisteren via RTV Hollands Midden, te vinden op 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal) Ook is er nog de mogelijkheid om LIVE mee te luisteren via de website www.rtvhollandsmidden.nl