Uitzending Met Open Blik 9 januari

Op woensdag 9 januari 2019 vanaf 19.00 uur is Met Open Blik weer terug op RTV Hollands Midden. Ditmaal is Cees van der Vlugt van Dice Musica ’83 bij de mannen te gast.

Van der Vlugt is een bevlogen man. Hij zwaait al vanaf de oprichting de scepter bij zijn muziekvereniging, welke hij in 1983 startte. Klein begonnen, maar al snel wist het korps zich te versterken. Ook het twirlen en straatoptredens werden omarmd door deze vereniging en dat is niet zonder succes gebleken. Ook de Taptoe Ter Aar werd onder zijn leiding vormgegeven. Diverse muziekkorpsen uit de regio, maar ook daarbuiten tonen bij deze gelegenheid hun repertoire en kunnen in de straten van Ter Aar, de bakermat van deze vereniging, hun niet geringe kwaliteiten showen.

Dit alles en nog veel meer zal aan bod komen tijdens het programma. RTV Hollands Midden is te beluisteren via 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees via kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal) Uiteraard is alles ook te volgen via de website www.rtvhollandsmidden.nl