Uitzending Met Open Blik 3 april

Een vol (v)uur met de Brandweer

Aanstaande woensdag 3 april vanaf 19.00 uur is er weer een nieuwe Met Open Blik, een programma waarin vrijwilligers en prominenten vanuit de gemeenschap een uur lang zendtijd krijgen om over hun activiteiten te komen vertellen. Dit keer is het de beurt aan de brandweer van de gemeente Nieuwkoop.

Beroeps brandweerman Giel Koolemans verzorgt al sinds jaar en dag trainingen voor organisaties die moeten worden klaargestoomd als BHV-organisatie. (bedrijfshulpverlening) Daarnaast verricht hij zijn normale werk bij de Amsterdamse Brandweer in verschillende diensten. Waarschijnlijk besmet met het virus in huize Koolemans is ook zoon Scott de kant van zijn vader opgegaan. De derde gast die wij kunnen verwelkomen in dit uur zult u wellicht in een andere hoedanigheid kennen als in die van een brandweerman. De bekende supermarkthouder in het dorp is meer bekend om zijn winkel dan om zijn vrijwilligerswerk. Rob Rehorst is zijn naam en hij voegt zich bij vader en zoon.

De brandende vragen van de heren Leliveld, Van Vliet en Van der Voort zullen met gepast materiaal worden beantwoord door de mannen. Alles wat u wilde weten over dit prachtige instituut komt ter sprake op RTV Hollands Midden in dit uur.

RTV Hollands Midden is te vinden op 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal) Tevens is deze uitzending LIVe te volgen via de website www.rtvhollandsmidden.nl

Meer over: ,