Uitzending De Kale Kenners 25 januari

Aanstaande vrijdag 25 januari vanaf 19.00 uur zijn De Kale Kenners er opnieuw. Bij wijze van uitzondering zijn er twee vrijdagavonden achter elkaar ingeruimd voor de heren. Dit heeft alles te maken met de beschikbaarheid van hun gasten en natuurlijk zijn zij niet te beroerd het vaste uitzendschema dan voor één keertje los te laten.

Vanzelfsprekend wordt er met voetbal geopend en zal de blik vooral gericht gaan worden op de sluitpost in het spel, het allerlaatste redmiddel., de poortwachter oftewel de doelman. Al meer dan 25 jaar verzorgt Bert van Wijk trainingen bij zowel selectiekeepers als voor de jeugd. Zijn keepersschool zal nader belicht gaan worden, evenals de carrière van Van Wijk zelf. Hij zal tegenover drie voormalige doelverdedigers aan tafel zitten, want zowel Leliveld, Van Vliet en Van der Voort hebben tijdens hun spelende tijd hun doel proberen verschoond te houden van tegentreffers. Natuurlijk komt ook ter sprake dat het niveau van de Nederlandse doelman in de loop der jaren minder is geworden en wat daar de oorzaken van kunnen zijn.

In het tweede uur schuiven twee broers aan. Opnieuw winters vermaak bij De Kale Kenners in de vorm van schaatsen met de mannen Mees en Sijmen Egberts. Deze twee talenten komen de heren bijpraten over hun vorderingen op de ijsbaan. Kunnen zij de stap gaan maken richting het grotere werk later en waar liggen hun kwaliteiten en sterke afstanden? Ook komt de trainingsopbouw aan bod en wat er allemaal voor komt kijken op in de top te kunnen slagen. Kortom: Interessant genoeg, zeker voor jonge sporters. Schaatsen is in onze gemeente immens populair en we bulken dan ook van het talent. Met deze twee exponenten deze avond in het bijzonder.

RTV Hollands Midden is te ontvangen via 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal) Uiteraard is alles ook wereldwijd te volgen via de website www.rtvhollandsmidden.nl

Meer over: ,