Tweede seizoen Met Open Blik van start

Nieuwkoop – Aanstaande woensdag 11 september om 19.00 uur gaat het tweede seizoen van het programma Met Open Blik van RTV Hollands Midden beginnen.
In dit programma krijgen prominenten en vrijwilligers een podium om te vertellen over hun werkzaamheden en (vrijwillige) taken.
In de eerste uitzending van het nieuwe seizoen schuift Joke Pelser aan bij de heren Leliveld, Van Vliet en Van der Voort. Zij heeft naast haar eigen bedrijf vooral veel op met de marketing en communicatie binnen de gemeente Nieuwkoop en de Rijn- en Veenstreek. Ook recreatie en toerisme vallen hieromder.  Zij is onder andere ook gastdocente en is vooral actief met alles wat met communicatie te maken heeft. Mede door de digitalisering en sociale media heeft communicatie een niet meer weg te denken plaats in onze samenleving.
Met Open Blik is te beluisteren op RTV Hollands Midden via 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal) Uiteraard is alles ook te volgen via www.rtvhollandsmidden.nl