Tweede lustrum Musicalgroep EigenWijs

Nieuwkoop – Musicalgroep EigenWijs start het nieuwe seizoen met gratis proeflessen op de woensdagen in september. Het wordt een bijzonder jaar, want EigenWijs bestaat 10 jaar.

EigenWijs tijdens de uitvoering van Hairspray

Vanaf 15.30 tot 20.30 uur wordt er weer iedere woensdag gerepeteerd in het leukste theater van Nieuwkoop: theater Kaleidoskoop. Het lesaanbod, verdeeld over vier verschillende EigenWijs groepen, is speciaal afgestemd op het niveau van de kinderen uit die groep.
Iedere groep krijgt iedere woensdag les in zang, dans én acteren, met genoeg creatieve uitdaging, plezier in het theaterspel en persoonlijke groei.
Durf
Al voor het negende jaar coacht de Nieuwkoopse Anouk de Pater ieder lid persoonlijk met aandacht voor acteren, dans, zang en stemgebruik. Zij wil hiermee iedereen de kans te geven zich te ontwikkelen in zelfverzekerdheid en durf, zodat zij het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. Als klein kind was Anouk al met zingen en dansen bezig. Het is dus ook niet gek dat ze afgestudeerd is aan de Musical academie Frank Sanders in Amsterdam en is nu nog steeds volop bezig is in het werkveld. Anouk is bekend van o.a. ‘Nouk’ in Raak! op RTL Telekids, Danspiet in de Club van Sinterklaas, presentatrice van Vakkanjers en LifestylExperience op rtl4.

Musical
De voorbereidingen voor de voorstelling in november in Kaleidoskoop zijn al begonnen en ook de ideeën voor de eind musical staan al op papier. Wat de grote musical dit seizoen wordt, houdt men nog even geheim, maar het wordt een geweldig spektakel,

Gratis proeflessen
De gratis proeflessen zijn nog op woensdag 19 en 26 september in theater Kaleidoskoop. Tijden en groepsindelingen staan op de website. Van te voren aanmelden is fijn, dit kan door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@musicalgroep-eigenwijs.nl
Meer informatie op www.musicalgroep-eigenwijs.nl