Twaalfde editie Zevenhoven on Wheels

Zevenhoven – Het derde weekend van september staat dit jaar weer volop in het teken van spannende manches tijdens het Autocross en Motocross evenement van de regio “Zevenhoven On Wheels.”

Zevenhoven on Wheels in 2016 (foto: Arie Bon)

Dit openbare cross evenement aan de Achterweg in Zevenhoven (Z-H) staat garant voor spectaculaire races en wordt dit jaar voor de 12de keer gehouden.

Op zaterdag 15 september wordt de Autocross gereden in verschillende klassen w.o. Standaard 1600CC – 2000CC – Kevers – Sprinters – Rodeo – Stockcar F1/F2 – Dames klasse en Vrije Standaard. Als afsluiting wordt de Superfinale en Afvalrace gereden.

Op zondag 16 september worden de Quad- en Motorcrosswedstrijden gereden onder auspiciën van de KNMV. Hiervoor zijn verschillende klassen per leeftijdscategorie en voor ieder niveau inclusief een Superklasse!. Nieuw dit jaar is de terugkeer van Zijspan klasse in Zevenhoven. De winnaars gaan naar huis met een van de felbegeerde bekers.

Feest

Op zaterdagavond is er tussen al het cross geweld een gezellig feest in de grote tent op het festival terrein. Dit jaar zijn er een live optredens van Mooi Wark en in het voorprogramma staat de feest coverband Kenneh. Het geheel wordt aangekleed met muziek van het DJ Johan.

Inschrijven en kaarten

Inschrijven voor de wedstrijden van Autocross of Quad-en Motorcross kan op de website www.zevenhovenonwheels.nl (inschrijvingen sluiten op 10 september 2018 of eerder indien de inschrijvingen vol zijn).

Kaarten voor de feestavond en Dagkaarten zijn nu ook al in de voorverkoop verkrijgbaar op de website www.zevenhovenonwheels.nl. Hier kun je ook terecht voor passe-partout kaarten en meer informatie over dit evenement.