Tuinmarkt

Alphen aan den Rijn – De Tuinmarkt wordt gehouden op het terrein van volkstuindersvereniging Ridderspoor.
In vijfentwintig gezellige kramen is een breed assortiment tuinproducten te koop. Ook is er een ruiltafel voor het ruilen van planten. Er is een grote keuze in planten en seizoensproducten als jams, honing, bloempotten tuintijdschriften, tuinboeken, kaarten, boerenkaas en leuke decoraties van hout en keramiek.

In de bloemschikkraam kun je gratis een bloemstuk maken. In het najaar is dat in een uitgeholde pompoen. Pompoenen zijn op de markt in alle soorten en maten te koop. Bij de najaarsmarkt vind je ook veel bloembollen. Proef kaas en soep bij de kramen. Ga zitten op het terras met gezellige muziek. Bezoek tenslotte een expositie van kunst in de kantine.

Wil je ook iets van je hobby laten zien of verkopen? Neem dan contact op met Yvonne Vellekoop voor het reserveren van een kraam. De vergoeding voor een kraam 5,00 euro.
Wil je helpen met pannenkoeken bakken, taart bakken, bloemschikken, opbouwen en afbouwen. Meld je aan bij Yvonne Vellekoop.
Telefoon Yvonne: 0172 742 179

Op 7 september 2019 om 09:00 uur uitstallen, 10:00 uur opening, 14:00 uur sluiting. Volkstuincomplex VTV Ridderspoor 1, Ridderbuurt 22a, Alphen aan den Rijn.