!Triggr Kunstweek 2018

Ter Aar – Stichting !Triggr organiseert voor de derde keer op rij de !Triggr Kunstweek in Ter Aar en Langeraar. De !Kunstweek start op zaterdag 23 juni en eindigt op zondag 1 juli.

Exposities – expositieplekken

Er is een grote variatie aan kunst te zien, te bewonderen en te beleven op verschillende plaatsen, in Ter Aar en Langeraar.

Vanaf 23 juni tot en met 1 juli kun je in het kader van de !Triggr Kunstweek op 25 verschillende plekken kunst bekijken. In Ter Aar zijn er exposities bij: stichting !Triggr, kapper Hairchange, bakker Tersteeg, Kaptein Vastgoed, de Kaashoek, het Fruitpaleis, juwelier Valentine, Valentijn Opticiens, Bloemenhuis Pietersen, Woninginrichting aan Huis, de Gereformeerde kerk, HUBO, DIO, Liefs, de Vlinder, Uit de Kunst / Brugspin, apotheek Ter Aar, Primera, Kwekerij de Kleerkast, de Marskramer, de Gereformeerde Kerk en de Mazzel.

In Langeraar kun je kunst bewonderen in de Heilige Adrianuskerk, bij bloemenwinkel Your Illusion en bij bakker Tersteeg. Je kunt de route van Ter Aar, via kwekerij de Kleerkast naar Langeraar met gemak wandelen of fietsen. Het is een leuke route.
Iedere locatie volgt zijn of haar eigen vaste openingstijden.

Soorten kunst

Het soort kunst is ook uitgebreid.

Zo kun je onder andere tegenkomen: olieverfschilderijen, musicals, keramiekkunst, een supboard, een koor-optreden, kunstopkarton, fotokunst, schilderijen ‘á la van Gogh’, twee schildersgroepen, aquarellen, wildbrei-objecten, etsen, quilts, Tour de France kunst, familiekunst, plastic kunst, kunst ‘Achter het Masker’, en ga zo maar door.

Opening
Op zaterdag 23 juni wordt de Kunstweek feestelijk geopend door burgemeester Buijserd, bij het !Triggr pand aan de Aardamseweg 73. De opening wordt verder opgefleurd door een kleurrijk optreden van het Castellumkoor uit Alphen aan den Rijn. Iedereen is uitgenodigd om hierbij te zijn.

Exposanten
Er doen tegen de 50 exposanten aan deze Kunstweek mee.

Musical
De musical Mozes is óók onderdeel van de Kunstweek. Deze leuke musical wordt 3-maal opgevoerd in de Gereformeerde Kerk in Ter Aar.

Voor degene die wil komen kijken, er zijn 3 shows:
– vrijdagavond 22 juni om 20.00 uur
– zaterdagmiddag 23 juni om 15.00 uur
– zaterdagavond 23 juni om 20.00 uur

De kaarten zijn te bestellen via: musical@gereformeerdekerkteraar.nl of aan de deur te koop. Gaat dat zien!