Traag wordt sneller

Nieuwkoop – Wethouder Elkhuizen reikte onlangs een prijs uit aan Niesing Bouwbedrijf, dat zich als 550e had ingeschreven bij GlasDraad Groene Hart. Vanavond, 22 maart is er een info-avond.

En dat deed de wethouder met plezier. “Op het gebied van internet is de situatie in ons buitengebied sterk voor verbetering vatbaar. We ontvangen regelmatig klachten over trage verbindingen en bedrijven komen vaak in de problemen met klanten of leveranciers. In een tijd waar steeds meer digitaal gaat zal goed werkend internet een primaire levensbehoefte worden.”

Om bewoners van het buitengebied zo goed mogelijk te informeren, zijn er wekelijks inschrijf- en informatieavonden. 22 maart kunt u terecht bij Orchidee kwekerij Van der Hoorn, Paradijsweg 49, Ter Aar en 27 maart bij Kwekerij van Duijnisveld, Nieuwveens Jaagpad 27A in Nieuwveen. Op deze avonden adviseren vertegenwoordigers van GlasDraad Groene Hart samen met lokale abonnementsverkopers, u over alles wat bij glasvezel komt kijken. Inschrijven kan nog tot 9 april.