Tonnij Heemskerk erelid Kwiek

Nieuwveen – Tijdens de jubileumuitvoering van Kwiek is mevrouw Tonnij  Heemskerk-Uijttewaal benoemd tot erelid van SV Kwiek

Kwiek erelid.jpg

Tonnij tussen Peter Vos en Joke Tuinenburg en omringd door familie (foto: Bert Looij)

Al eerder was dat besluit genomen in de Algemene ledenvergadering van 21 maart 2017, maar het werd geheim gehouden tot de jubileumuitvoering 1 april.
Tot haar schrik werd Tonnij Heemskerk (80) uit het publiek gehaald en officieel benoemd  tot erelid van sportvereniging Kwiek.
Speaker Peter Vos sprak namens het bestuur en jubileumcommissie lovende woorden.
‘Tonnij, je bent een bijzonder lange periode actief bestuurslid en TC lid geweest van Kwiek. In eerste instantie een periode van twaalf jaar en na een korte onderbreking opnieuw een periode van ruim dertien jaar. Ook nu nog ben je nog actief betrokken bij het reilen en zeilen van Kwiek.
Ten eerste als actief deelnemers in één van de doelgroepen, maar in de periode van mei 2016 tot heden als lid van jubileumcomité Kwiek 50 jaar.’
Vos besloot met: ‘Ik vind je een top wijf!’
Tonnij Heemskerk kreeg bloemen en een oorkonde en tot haar verrassing dook ook een deel van haar familie op. ‘Dat is toch allemaal niet nodig,’ sprak ze nog bescheiden, maar een donderend applaus bevestigde: dat is het dus wel.