Verkoop Driekoppenland start 10 oktober

Noorden – De verkoop van het nieuwbouwproject 3koppenland in Noorden gaat op 10 oktober officieel van start. Van 19:00 tot 21:00 uur zijn belangstellenden welkom in de kantine van NSV ’46 bij Sportpark De Koet in Noorden.

Het project bestaat uit 25 energiezuinige en gasloze koopwoningen en zijn gelegen in de toekomstige wijk Driekoppenland. Driekoppenland is de nieuwe uitbreidingswijk van Noorden en is landelijk gelegen aan de zuidzijde van dorpskern. Het wordt een kleinschalige, groene en kindvriendelijke woonwijk midden in de waterrijke natuur aan de rand van het dorp. In de wijk komen in totaal 54 woningen, onderverdeeld in verschillende soorten woningen; vrije kavels, CPO kavels, huur- en koopwoningen. De koopwoningen die binnenkort in verkoop gaan zijn ontwikkeld en worden gebouwd door Vink+Veenman.

De in totaal 25 koopwoningen uit het project 3koppenland zijn verdeeld over 3 woonblokken met fraaie tussenwoningen en hoekwoningen. De woningen zijn ruim verkaveld met diepe achtertuinen. De hoekwoningen zijn royaal verkaveld en beschikken over een brede zijtuin met de mogelijkheid tot het realiseren van een garage, uitbreiding van de woonkamer of werkruimte. De tussenwoningen in het plan worden aangeboden in een prijsrange van € 287.500 tot 292.500 v.o.n., de royale hoekwoningen worden afhankelijk van de kavelgrootte aangeboden vanaf € 369.750 v.o.n.

De woningen worden tevens gekenmerkt door hun zeer duurzame karakter. Alle woningen zijn ‘All electric” en voorzien van PV-panelen, een individuele bodemwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming die de woning verwarmt dan wel koelt.

Na de start verkoop start de inschrijfperiode voor het project. Belangstellenden die in aanmerking willen komen voor een woning kunnen zich tijdens deze periode inschrijven voor één of meerdere woningen. Tot aan de start verkoop wordt er zoveel mogelijk informatie gedeeld op de projectwebsite www.3koppenland.nl